ANNERIEKE JANSEN

Profielfoto van Annerieke Jansen

Wanneer een patiënt blij en gerustgesteld de deur uitloopt, ben ik een tevreden therapeute. Communicatie is erg belangrijk.’

Januari 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut bij Hogeschool Rotterdam en ben ik direct aan de slag gegaan in dit mooie beroep. Sinds juni 2020 ben ik ook gestart bij fysiotherapie Westdijk, waar u mij kunt zien op de maandag-, woensdag- en donderdagen. Zelf doe ik aan (beach) volleyballen, dansen, fitness en geef ik in de zomer HIT-lessen buiten.

Belangrijkste vind ik dat er geluisterd wordt naar de patiënt, waarbij de patiënt zich begrepen en gehoord voelt. Hiernaast zullen we samen kijken waar de klachten vandaan komen en wat we er tegen kunnen doen, waarbij ik u mee neem in mijn kennis en expertise.

Tijdens mij stageperioden in het buitenland en Nederland heb ik te maken gekregen met veel verschillende soorten klachten in verschillende sectoren en praktijken. Ik heb de minor ‘motorische ontwikkeling van kinderen’ gevolgd en mijn afstudeerstage in de sportrevalidatie. Daarnaast ben ik van plan mij meer te gaan verdiepen in de onderwerpen psychosomatiek, sportrevalidatie en schouderklachten. Maar aangezien ik veel onderwerpen interessant vind wil ik mij komende jaren meer ontplooien op ook andere gebieden!

Gespecialiseerd in:

  • Algemene klachten aan het bewegingsapparaat
  • Lage rugklachten
  • Totale heup/knie protheses
  • Sportgerelateerde klachten
  • Stressgerelateerde klachten
  • COVID revalidatie