PRAKTIJK

Fysio-westdijk-slider-bld-2

Waarom Fysiotherapie Westdijk?

Bij fysiotherapie Westdijk staat u als klant centraal. Wij streven naar een behandeling die u letterlijk op het lijf geschreven is. Daartoe werken wij in onze praktijk volgens deze 3 principes:

  1. Fysiotherapie die past bij uw levenswijze en levensfase
  2. Behandelingen wanneer het u uitkomt
  3. Zelf kiezen welke fysiotherapeut u behandelt

Fysiotherapie die past bij uw levenswijze en levensfase

Binnenkort verhuizen we naar een multifunctioneel gezondheidscentrum. Daar zitten we onder één dak met een huisartsenpraktijk, een apotheek en verschillende andere medische dienstverleners; van kraamzorg tot geriatrische zorg.

Door aan te sluiten op al deze verschillende vormen van zorg, kunnen wij u een behandeling aanbieden die past bij uw levenswijze en levensfase. Van algemene fysiotherapie tot psychosociale fysiotherapie, van bedrijfsfysiotherapie tot sportfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie.

Behandelingen wanneer het u uitkomt

Vindt u het fijn om vóór uw werk behandeld te worden? Op werkdagen zijn we al vanaf 7.00 uur geopend. Komt u liever ’s avonds? Ook geen probleem, wat u wilt. In overleg geven we zelfs behandelingen in het weekend.

Een doorverwijzing van een huisarts is niet nodig. Gewoon even bellen of mailen en langskomen voor een intake.

Zelf kiezen welke fysiotherapeut u behandelt

De een houdt van een wetenschappelijke, methodische benadering. De ander geeft de voorkeur aan een wat meer gevoelsmatige, intuïtieve werkwijze. Bij Westdijk zijn we met 6 fysiotherapeuten, ieder met zijn of haar eigen specialisme en eigen aanpak. (Maak kennis met onze medewerkers.)

Als u wilt, dan kunt u ons zelf aangeven door welke van onze fysiotherapeuten u het liefste behandeld wordt. Want wij zijn ervan overtuigd dat fysiotherapie nog beter werkt als het ook persoonlijk klikt.

Afspraak maken?

Bel (010) 434 75 73
Mail info@fysiowestdijk.nl

AFSPRAAKFORMULIER >>