FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie is een vorm van gezondheidszorg die gericht is op bewegend functioneren. De therapeut behandelt, adviseert en begeleidt bij stoornissen in houden en/of beweging. De fysiotherapeut gaat samen met jou aan het werk met als doel de klachten te verminderen. Dit kunnen klachten zijn aan spieren, pezen, gewrichten, botten en kraakbeen. Denk hierbij zoal aan; rugpijnklachten, nekpijnklachten, schouderpijnklachten op basis van onder andere hernia, whiplesh, frozen shoulder of artrose.

De behandeling kan plaatsvinden in de praktijk, als je niet in staat bent om naar de praktijk toe te komen, dan komt de therapeut thuis voor de behandeling.

Bij de eerste afspraak wordt geprobeerd een zo volledig mogelijk beeld van de klacht te krijgen. Op basis daarvan wordt er een specifiek behandelplan opgesteld. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende behandeltechnieken. Denk hierbij aan mobilisaties, massage en oefentherapie.

Hoe zit het met de verzekering?
Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan worden de meeste van onze behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. In de voorwaarden van uw zorgverzekering staat welke kosten precies vergoed worden.

Afspraak maken?

Bel (010) 434 75 73
Mail info@fysiowestdijk.nl

AFSPRAAKFORMULIER  >>