SEM WESTDIJK

Fysiotherapeut en Personal trainer

“Ik vind het leuk om mensen in beweging te krijgen en hierdoor het lichaam beter te laten functioneren zonder klachten. Ieder mens is anders en ook zijn verwachtingen. Door goed naar cliënten te luisteren, kom ik te weten wat voor hen belangrijk is en samen maken we een plan om het gezondheidsprobleem op te lossen.”

Achtergrond:

Mijn interesse in sport en bewegen begon al op de middelbare school. De gymlessen waren het leukst en al snel wist is dat ik naar het CIOS wilde. Daar haalde ik mijn diploma’s voor fitnessinstructeur, sportmasseur en golfinstructeur. Na het CIOS heb ik mijn NASM personal training diploma behaald. Daarna heb ik een paar jaar de ambitie gehad om professioneel golfer te worden, die droom is niet uitgekomen. Als jongentje had ik nog een droom, een eigen sportschool hebben. Mijn vader zei dat als ik dat zou willen het ook goed zou zijn om dan verstand te hebben van wat fysiotherapeuten kunnen. Zodoende ben ik fysiotherapie gaan studeren en werk ik nu in de mooiste praktijk van Vlaardingen waar ik fysiotherapie en sport goed kan combineren.

In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. In 2018 heb ik de praktijk opleiding handtherapie (POHT) van het Erasmus MC succesvol afgerond en mag ik mijzelf handtherapeut noemen. In 2019 heb ik de GPA level 1 & 2 gevolgd en hierdoor ben ik erkend Golf fysiotherapeut. In 2020 ben ik gestart met een dubbele master Manuele Therapie en Sportfysiotherapie.

Gespecialiseerd in:

  • Handtherapie
  • Golf fysiotherapie
  • Sport gerelateerde klachten
  • Personal training

Aanwezig op:

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Afspraak maken?

Bel (010) 434 75 73
Mail info@fysiowestdijk.nl

AFSPRAAKFORMULIER >>